Betaalmethode

 

 

Een van de betaalmethodes die wij hanteren is IDEAL.

Selecteer tijdens het afrekenen de bank die je hebt.
Je wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar je de betaling kunt voldoen.
Zodra de betaling goedgekeurd is krijg je een bevestigingsmail en maken wij de bestelling gereed.


Je kunt ook kiezen voor achteraf betalen via Billink.

Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien je kiest voor ‘achteraf betalen’ ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor betalen middels 'achteraf betalen' hebben wij gegevens van je nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van je verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink B.V. om te controleren of jouw aanvraag voor 'achteraf betalen' wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij jouw bestelling in behandeling en zullen wij deze aan je verzenden volgens de aangegeven levertijden.

Billink is vanaf het moment van acceptatie verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de betaling. Je ontvangt van Billink een E-factuur per e-mail. De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling aan Billink te zijn voldaan. Let op: je ontvangt ook een factuur van MAX15. Deze factuur sturen wij mee met jouw bestelling. Deze dient alleen als leveringsbon.

Indien Billink jouw betaling weigert, kun je contact opnemen met de klantenservice van Billink. Het is mogelijk dat Billink extra gegevens nodig heeft om jou als klant te kunnen beoordelen. Wij hebben hier geen enkele invloed op en kunnen niet bemiddelen tussen jou en Billink. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geaccepteerd worden, dan kun je natuurlijk, het door jou bestelde product, betalen met een andere betalingsmethode.

De administratiekosten voor de Billink betaaloptie bedragen €0,99. U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x