Nieuws

Wegens de aangepaste dienstregeling van PostNL worden de bestellingen die op dinsdag 24 en dinsdag 31 december worden geplaatst voor 14:00 diezelfde dag verstuurd.

————————


Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen-————

 


Vacature

Onze webshop groeit en groeit en daarom zijn wij weer op zoek
naar een webshopmedewerkster (oproepkracht)!
Wil je werken in een van de gezelligste en drukste webshops? Kom dan als flex webshopmedewerkster ons team versterken!

Als webshopmedewerkster bereid je de bestellingen voor en pakt ze in. Je neemt de telefoon aan om de klanten vriendelijk te woord te staan, je denkt mee met de klant, je hebt contact met alle MAX15 winkels over de voorraad en nog veel meer!

Kortom, wij zijn op zoek naar een gezellige collega met oog voor detail, die haar hand niet omdraait voor de taken binnen de webshop en die geen klokkijker is. 
Ben je daarnaast ook flexibel, stress bestendig, heb je geen vaste uren nodig, servicegericht, communicatief, in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?

Solliciteer dan voor de functie webshopmedewerkster. 
Wij zitten in poeldijk - Den Haag.

Stuur je sollicitatiebrief en CV met foto naar [email protected] en wie weet tot gauw!

 

-————

 

Wij hebben er een zusje bij!

Hoe leuk is het, om voor al onze trouwe klanten de leukste items te kunnen inkopen of te laten maken in Italië en iedere week weer in onze winkels en webshop te kunnen verkopen voor €15!

Maar we zien ook zo vaak, zulke mooie en leuke modellen, maar die dan te duur zijn qua inkoop en dus niet ingekocht kunnen worden voor MAX15.

Ennnnn daarom......

Krijgen we er een zusje bij!!

De webshop "MAX25"

Ook in de MAX25 webshop zullen alle items goedkoper zijn dan in andere winkels of webshops , zoals jullie van ons gewend zijn.
En alles maximaal €25

Bij onze MAX15 winkels en webshop blijft alles natuurlijk hetzelfde zoals het was.

Ga vandaag nog naar de MAX25 facebook pagina en volg ons, zodat jullie ook hier wekelijks kunnen zien wat voor leuks er weer is!

En shop NU in de MAX25 webshop!

https://www.max25.nl/

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x